• <track id="rlgiv"><ruby id="rlgiv"></ruby></track>

    <pre id="rlgiv"></pre>
    么公的粗大挺进了我的密道

    麥吉爾大學健康中心前的擁抱雕塑

    來源:未知   編輯:admin   發布日期:2017-07-09   字體:【  
    [文章摘要] 加拿大蒙特利爾的藝術家Linda Covit在麥吉爾大學健康中心入口處創作了一個名叫Havre的藝術雕塑。

    加拿大蒙特利爾的藝術家Linda Covit在麥吉爾大學健康中心入口處創作了一個名叫Havre的藝術雕塑。

    來自Linda Covit對gooood的分享。

    MUHC(麥吉爾大學健康中心)是全世界一流的學術健康中心之一。這家新醫院2015年4月將在Glen場地開業。它是一個再開發項目,將會制造三處場地里最先進的設備。Havre于2014年11月完工,是分布于新MUHC醫院建筑群的11個公共藝術委任項目中最大的一個,也是魁北克政府融合藝術于建筑1%政策實行到現在得以實現的最大委任項目。

    The MUHC (McGill University Health Centre) is one of the world’s foremost academic health centres. The new hospital, opening in April 2015 at the Glen site, is the redevelopment project that will create leading-edge facilities in three sites.

    Havre was completed in November 2014, the largest of eleven public art commissions spread throughout the new MUHC hospital complex and the largest commission of the Quebec government’s Integration of art to architecture 1% policy realized to date.

     

     

    建筑場地位于入口地面,設計目標包括對于路上交通和附近火車上的通勤者而言位置顯眼,吸引人們進入這片有許多公共花園的景觀優美的區域,并使其成為醫院的一個代表性象征。一方面Havre被規劃進這片廣闊區域,但它又保留了一種更為個人化的體驗。外形像“雕塑的懷抱”,它歡迎病人、參觀者、員工和行人通過三道“門”進入這件藝術品內,提供了一種個性化體驗。

    Sited on the entranceway grounds the objectives included being highly visible to road traffic and to commuters in the nearby trains, drawing people into the landscaped site with its many public gardens, and becoming an iconic symbol for the hospital. While scaled to the immensity of the site Havre also retains a more intimate experience. Conveyed as a “sculptural embrace” it welcomes patients, visitors, staff and passers-by into the artwork through three "doors", offering a personal experience.

     

     

    白天,自然光線透過這件藝術品,投映出陰影的圖案,這些圖案隨不同時刻、日期和季節發生著變化。夜間,每三十分鐘,三道連續光線以微弱的藍/藍綠色調持久灑向藝術品,這些顏色讓人聯想起空氣(天空)和水,這些都是生命的基本元素。

    During the day natural light projects patterns of shadows through the artwork, transforming with the hours, days and seasons. During evening hours three sequences each thirty minutes long bathe the artwork in subtle shades of blue / blue-green, colours that evoke both air (sky) and water, elements essential to life.

     

    ?

    ?

    ?

    ?

    ?

    ?

    ?

    ?

     

    About Linda Covit
    Linda Covit lives and works in Montreal. Since 1975, her solo exhibitions include Plein sud, Centre d’exposition en art actuel à Longueuil; Expression, Centre d’exposition de Saint-Hyacinthe; le Musée de la Ville de Lachine; Musée national des beaux-arts du Québec; Toronto’s Koffler Gallery and Genereux Grunwald Gallery; the Canadian Embassy in Tokyo, Japan. She has participated in international events including Japan’s Echigo-Tsumari Art Triennial 2003 and the 53rd Museo Internazionale delle Ceramiche in Faenza, Italy. Her works figure in the collections of the Musée d‘art contemporain Montréal, the Musée national des beaux-arts du Québec, the Collection Maurice A. Forget, the Cirque du Soleil, the Musée de Lachine, the Koffler Gallery, and the University of Concordia.
     
    Among her many public artworks are a gift from the Quebec government to Shandong Province, China; an installation on Montreal’s Mount Royal Park commemorating the 1969 Lennon-Ono bed-in (Prix Les Arts et la ville – Prix aménagement 2012); an art wall with mist at Toronto’s Four Seasons Hotel and Residences (Regional Citation award, CSLA/AAPC 2014); a monumental water column in the Calgary Water Centre and four garden rooms in the Shangri La Botanical Gardens and Nature Center, Orange, Texas (ASLA Honor Award, 2012).

    She has received numerous grants from the Canada Council, the Japan-Canada Fund, the Conseil des arts et des lettres du Québec, the Cirque du Soleil and New York’s Pollock-Krasner Foundation.
     
    A monograph of the artist’s work, edited and published in 2014 by Les éditions Plein sud is available through http://www.plein-sud.org
     
    Name of the project: Havre
    Project end date: 2014
    Artiste : Linda Covit
    Materials: Painted aluminum, LED projectors, programming equipment
    Dimensions: 13 m x 15,75 m diameter / 42’8” x 51’8” diameter
    Lamp posts – 51 cm x 122 x 122 cm / 6’5” x 4’ x 4’
    Location: McGill University Health Centre – Glen Site (MUHC), Montreal
    Client: Commissioned by the MUHC
    Fabrication: Michel Bernier
    Structural engineering: Nicolet, Chartrand, Knoll Ltée
    Technical drawings and renderings : Plan HB
    Installation: Formaviva
    Lighting: Blue Hour Design
    Photograph : Marc Cramer

    關鍵詞:

    轉載請保留:麥吉爾大學健康中心前的擁抱雕塑

    上一篇:雕塑設計公司經典案例推薦 下一篇:沒有了

    相關文章

    • 官方微信